Uncharted 4 utsettes til mai

Ventetiden på Nathan Drakes siste eventyr blir litt lengre.

Naughty Dog

De sier at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves, men det spørs hvor mye trøst det er for Uncharted-fans akkurat nå. Natt til onsdag ble nemlig Uncharted 4: A Thief's End utsatt nok en gang, og i stedet for 27. april skal det nå lanseres 10. mai.

Naughty Dog har tidligere flyttet spillets slippdato flere ganger av forskjellige årsaker, men denne gangen er det Sony som tar på seg skylden.

Vil garantere at alle får spille samtidig

Drake og Sully speider etter Uncharted 4s lanseringsdato.
Naughty Dog

På den offisielle PlayStation-bloggen skriver Shawn Layden, president i Sony Computer Entertainment America, at utgiveren trenger mer tid for å garantere at spillet lanseres samme dag over hele verden:

– Som dere vet holder Naughty Dog på med å gjøre seg ferdig med Uncharted 4: A Thief's End, og vi vil som planlagt begynne å produsere fysiske utgaver av spillet senere denne måneden. For å sørge for at vi møter den store etterspørselen verden over, og for å sørge for at alle spillere i hele verden får muligheten til å spille på dag én, har vi besluttet å utsette lanseringen av spillet med to uker, skriver Layden.

Videre uttrykker han forståelse for at dette er skuffende, og han beklager overfor fansen at ventetiden blir enda litt lengre.

Inviterer til flerspillerbeta

Ved siden av utsettelsen annonserte PlayStation-bloggen også en åpen flerspillerbeta for Uncharted 4, som skal avholdes til helgen.

Spillere får utforske deler fra Uncharted 4s enspillerkampanje i flerspillerdelen.
PlayStation Europe

Fra klokken 18:00, 4. mars til klokken 08:59, 7. mars vil alle som eier en PlayStation 4 kunne prøve Uncharted 4s flerspillerdel, blant annet slik at Naughty Dog får teste spillets servere og matchmaking-system.

I testen får man prøve en lagbasert Deathmatch-modus, og kan utforske tre kart basert på noen av områdene i enspillerkampanjen.

Dersom du ønsker å delta kan du laste ned betaen fra PlayStation-butikken allerede nå, slik at du er klar til å hive deg inn i kampene så snart testen begynner. Naughty Dog påpeker også at du ikke trenger et PlayStation Plus-abonnement for å prøve spillet denne helgen.

Forrige uke fikk vi en ny Uncharted 4-trailer.
Naughty Dog viser hva de klarer å få til med PlayStation 4 »

Les også
Anmeldelse: Uncharted 4: A Thief's End

Siste fra forsiden