Unike Zeno Clash får oppfølger neste år

Nå har Zenozoik blitt en åpen verden.

Zeno Clash var et unikt førstepersons actionspill som fikk mye oppmerksomhet da det ble lansert i 2009. De chilenske utviklernes andre spill het Rock of Ages, og var et spill der du måtte rulle ei steinkule utfor stadig rarere bakker, for å ødelegge motstanderens slott i bunnen av bakken.

Nå er det endelig klart at vi får et gjensyn med Zenozoik, den forskrudde verdeni Zeno Clash. Spillutgiveren Atlus har kunngjort Zeno Clash II for Xbox 360, PS3 og PC, og i pressemeldingen sin skryter de av at spillet er både større, modigere og bedre enn sin forgjenger. Der Zeno Clash var et svært lineært spill skilter oppfølgeren med åpne miljøer hvor spilleren står fritt til å utforske Zenozoiks mange underverker.

Som i forgjengeren får vi rollen som Ghat, en gutt som har kommet på kant med familien sin etter at han prøvde å drepe Father-Mother – det fuglelignende vesenet som oppdro ham. Denne gangen virker det som han må redde Father-Mother fra fangenskap, men hvorfor vet vi ikke.

Unik verden.

Spillet skal skilte med et forbedret nærkampsystem, som visstnok gir oss bedre kontroll over kampsituasjonene og hvor slagene våre skal treffe. Dessuten får vi rollespillelementer, og dermed muligheten til å forbedre Ghats styrke, forsvarsegenskaper og så videre underveis i spillet. Den største nyheten er imidlertid at spillet får støtte for samarbeidsflerspiller, og vennene dine kan når som helst hoppe inn i enspillerkampanjen din for å hjelpe deg.

– Zenozoik er en verden laget av ville drømmer og enda villere mareritt. Det er en av grunnene til at vi har tatt fatt på Zeno Clash II; for å gi spillerne muligheten til å utforske Zenozoik med en venn og forvandle de slående øyeblikkene fra enspillerdelen til et delt eventyr, sier Andres Bordeu fra utviklerne Ace Team.

Zeno Clash II lanseres via digital distribusjon i 2013, og Atlus vil vise det frem på E3. Sjekk denne traileren fra spillet:

Les også: Galskap i spillform
Les også: Zeno Clash 2 kunngjort

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden