Utelukker ikke Halo-film

Microsoft er fortsatt interessert i filmatisering av de populære spillene.

Halo-trilogien er ikke bare kjent for flerspillerdelen, men har også fått skryt for en engasjerende og filmatisk enspillerdel som alltid har fått fansen til å lure på hva som vil skje videre. En Halo-film har derfor vært ønsket i årevis, og det er liten tvil om at en helaftens actionfilm satt til det populære universet vil kunne bli en ordentlig blockbuster.

Likevel er det lite som har skjedd på denne fronten, om filmen blir en realitet eller ikke er ikke godt å si. Det eneste som er sikkert er at Microsoft fortsatt er interessert i en Halo-film. Det kan Variety informere om etter å ha snakket med Frank O'Connor fra 343 Industries, som er Microsofts egne Halo-avdeling.

– Vi har laget massevis av dokumentasjon og materiale som kan være med i en helaftens film, uttalte O'Connor. Her sikter han kanskje til de mange reklamesnuttene som har turnert både Internett og amerikansk TV i det siste, som viser krigssekvenser og action med kvaliteter som tilsvarer ordentlige, høybudsjettsactionfilmer.

– Vi vet godt hva slags historie vi vil fortelle, men vi vil ikke gjøre noe mer med det før vi har god grunn. Vi har ikke dårlig tid.

O'Connor kunne også fortelle at hvis det skulle komme en Halo-film så vil den ikke nødvendigvis følge spillene slavisk, men heller kanskje fortelle en egen historie.

I intervjuet røpes det også at Microsoft faktisk vurderer en TV-serie basert på Halo-navnet. Noe som må sies å være spennende.

Les også:Bungie straffer snikere
Les også:Kan du forsvare vår ære
Les også:Microsoft straffer Halo-pirater


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden