– Uten tvil årets vakreste spill, skrev vi om Rayman: Origins. Nå er det gratis

Ubisoft gir bort plattformspillet på PC.

Ubisoft

På årets E3-messe sparket Ubisoft i gang sitt eget 30-årsjubileum, og for å markere anledningen lanserte utvikleren en ny kampanje kalt «Ubi 30». Målet med kampanjen er å la spillere oppdage og gjenoppdage klassiske spill fra Ubisoft-stallen, noe som i praksis betyr at utvikleren gir bort ett spill hver måned frem til jul.

Ubisoft gir bort Rayman: Origins.
Ubisoft

Så langt har Prince of Persia: Sands of Time og Tom Clancy's Splinter Cell blitt delt ut, og nå har turen kommet til Rayman: Origins.

For å skaffe deg spillet må du enten registrere deg på Ubisofts nettsider eller trykke deg inn på «Ubi 30»-menyen i Uplay. Når spillet er registrert på kontoen din er det ditt for evig og alltid.

Tilbake til røttene

Rayman: Origins ble lansert i 2011, og tok plattformsjangeren tilbake til sine todimensjonale og håndtegnede røtter. Med klassiske plattformelementer og en god porsjon nostalgi leverte Ubisoft, med Michel Ancel i spissen, en opplevelse som virkelig imponerte vår anmelder:

– Rayman: Origins er et helt glimrende spill som gjør så å si alt riktig. Spillet demonstrerer med glans at det fremdeles kan tenkes nytt og kreativt med en av de eldste sjangrene vi har. Vi reiser til mange herlige områder som alle byr på sine unike og krevende utfordringer. At opp til fire stykker kan gjøre dette samtidig gjør i tillegg spillet til et fantastisk spill for sosiale samlinger der latteren vil sitte ekstremt løst mens man prøver å samarbeide og spolere for hverandre på en og samme tid, skrev Øystein Furevik.

Les resten av Rayman: Origins-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden