Utforsk et avfolket Russland

En epidemi har kverket nesten hele verdens befolkning, og du reiser gjennom ruinene.

NoskovFe

35MM er et nytt spill fra en russisk indie-utvikler, med en stil vi etter hvert kjenner ganske godt fra den delen av verden. Spillet foregår nemlig i triste, postapokalyptiske miljøer, fulle av de dystre ruinene etter en ødelagt sivilisasjon.

Regn og ruiner

Dyster stemning.

Handlingen finner sted etter at en global epidemi har rensket kloden for nesten alt som var av folk, og de få overlevende har blitt nødt til å etablere små jordbruk- og sankersamfunn for å overleve.

Spillet følger to overlevende, som vandrer gjennom Russland. De reiser gjennom store skoger, forlatte jordbruksarealer og ødelagte byer, og stiller eksistensielle spørsmål på veien.

I tillegg må de overleve, ved å finne mat, batterier og ammunisjon. I tillegg må de løse gåter og forsvare seg mot fiender. Spillet skal ha flere avslutninger, og hvilken du får avhenger av valg du tar underveis i spillet.

Utviklerne håper å lansere spillet i sommer. De har blant annet en Greenlight-side du kan stikke innom hvis du ønsker å se spillet på Steam.

Apropos post-apokalyptiske spill – har du fått med deg at det ukrainske studioet bak STALKER-serien har stått opp fra de døde?

Siste fra forsiden