Utforsk et forlatt hotell i grøsseren White Heaven

Du er fanget i et gammelt hotell midt på vinteren. Hva kan egentlig gå galt?

White Heaven.
Dreampainters

Italienske Dreampainters, skaperne av grøssereventyret Anna, har annonsert sitt neste spill. Det heter White Heaven, og foregår på et gammelt, nedlagt hotell.

Handlingen følger Eric Blanc, en ung mann fra en rik familie. Han blir kidnappet av en gjeng kriminelle som vil ha løsepenger, og holdes fanget i hotellet. Her rammes han tydeligvis av Stockholm-syndromet, for han faller for en av kidnapperne – ei jente ved navn Linda.

Når han så en dag oppdager at døra til cella hans står åpen, bestemmer han seg for å flykte. Men han vil ha Linda med seg, og når han begynner å lete etter henne oppdager han at noe uforklarlig og forferdelig har skjedd i hotellet, og at han nå er i livsfare.

White Heaven blir et førstepersonsspill som benytter seg av grafikkmotoren Unreal Engine 4, og kommer til Windows og Mac OS. Det vil også støtte virtual reality-brillene Oculus Rift.

Spillet skal foregå i samme univers som Anna. Det spillet fikk blandet mottakelse da det først kom ut, men fikk senere en forbedret utgave.

Les også: Amnesia-skaperne vil skremme livet av oss igjen
Les også: Nye detaljer om grøsserspillet The Vanishing of Ethan Carter

Siste fra forsiden