Problemene over for Mytheon?

Utgivelsesdato kunngjort

Utgiver og utvikler har blitt enige, og MMO-spillet er snart lanseringsklart.

MMO-spillet Mytheon har hatt en trøblete start på tilværelsen. Betaversjonen fikk mye kritikk, og i mai fortalte vi at det var konflikt mellom utvikler Petroglyph og utgiver True Games.

Gratis MMO-spill i sommervarmen.

Nå har partene tilsynelatende tatt til vettet, og kommet til enighet om en løsning på konflikten som ikke involverer advokater og erstatningskrav. Som en del av dette har de kunngjort at spillet offisielt skal lanseres 13. juli i år.

– Vi er veldig glade for å kunne komme med denne kunngjøringen. Det var viktig for oss å komme forbi disse problemene, og våre to selskaper har jobbet tett for å få en løsning på situasjonen. Nå kan vi fokusere 100% på Mytheon og dets potensial til å være en av de beste og mest unike underholdningsopplevelsene på nettet, sier True Games-sjef Jeff Lujan.

Mytheon er et onlinebasert spill som blander action, strategi og rollespill. Spillet foregår i et fantasiunivers inspirert av oldtidens mytologi. Først vil vi stifte bekjentskap med en gresk-inspirert verden, men gjennom ekspansjoner vil vi få oppleve mytologiske universer fra hele verden.

Spillet skal være gratis å spille, og er for øyeblikket i åpen beta. Du kan besøke det offisielle nettstedet for å finne ut mer.

Siste fra forsiden