Utrolige maskinerier i Contraption Maker

The Incredible Machine får åndelig oppfølger fra originalskaperne.

Tidlig på nittitallet dukket hjernetrimspillet The Incredible Machine opp, og tok verden med storm. Her måtte man bygge stadig mer kompliserte kjedereaksjoner og maskinerier for å oppnå enkle mål. Spillet ble utviklet av et studio ved navn Dynamix, som lenge var en del av Sierra.

Nå får vi en åndelig oppfølger til The Incredible Machine. Det nye spillet heter Contraption Maker, og kommer fra et studio med røtter hos Dynamix. Studiosjefen er den tidligere Dynamix-sjefen Jeff Tunnell, og han har fått med seg hele teamet fra The Incredible Machines – inkludert både Kevin Ryan og Brian Hahn.

Alfa-lansering om kort tid

Contraption Maker kommer til Windows og OS X, og en alfa-versjon skal etter planen lanseres i løpet av sommeren. Spillet skilter med samarbeisspill, støtte for modifikasjoner, omfattende fysikksimulering og mye mer. Grafikken er tydelig inspirert av originalspillene, men i moderne oppløsning.

Prototypeversjon.

Når du skal pusle sammen maskineriene dine kan du benytte deg av over hundre forskjellige gjenstander, fra enkle ting som vipper og baller til mer avanserte greier som Cat-o-Matic 4000. Hva sistnevnte gjør vet vi ikke, men forhåpentligvis inkluderer det ikke virtuelt dyreplageri.

Utviklerne lover også nøtter så gode at hjernene våre vil eksplodere, men på dette området får vi håpe de overdriver litt.

Mer informasjon om Contraption Maker finner du på det offisielle nettstedet. Du kan også sjekke utviklernes blogg, som blant annet inkluderer en liten titt på det første designdokumentet for The Incredible Machine.

Om du vil ta en titt på originalspillet, finner du det på GOG.

Les også: Trim hjernen med Armadillo Run
Les også: Anmeldelse: Crayon Physics Deluxe

Siste fra forsiden