Utvider 3D-støtten på Playstation 3

Men Sony innrømmer allikevel at markedet er lite.

Når 3D-bølgen igjen sveiper over verden, skal selvfølgelig spillutviklere hive seg på. Vi har tidligere hørt mye snakk om Nintendos 3DS og støtte for 3D-spill til Playstation 3, men nå kommer altså støtte for selve filmene.

Med en programvareoppdatering som ikke er datert ennå, vil Playstation 3-eiere få putte inn en hvilken som helst 3D-bluray og fryde seg over at filmen utspiller seg hjemme i stua.

CVG melder nå om at Sony Japan har bekreftet at Playstation 3 vil ha full støtte for både filmer og spill innen utgangen av 2010, og vi kan vel muligens se for oss en reklamekampanje med "Playstation 3D" som overskrift.

Uansett hvordan de ønsker å markedsføre oppdateringen, innser Sony imidlertidig at 3D-markedet foreløpig er snevert, men mener også at det har et enormt potensiale.

– Til syvende og sist kommer suksessen til å bero på antallet 3D-TVer som blir solgt, sier salgsansvarlig for Englands Sony-avdeling til MCV.

Samtidig er PR-sjef for for Englands Sony-avdeling på banen, og mener at mens 3D for film er en gimmick, synes han at det i spill kan tilføre rent praktiske spillemåter til spillene.

– Hvis du spiller et kjørespill så vil du være i førersetet, du vil ikke jukse i tredjepersonsvinkel hvor du kan se svingen komme langt unna.

Tror du 3D-spilling blir det neste store innen spillbransjen? Diskutér gjerne i forumet!

Siste fra forsiden