Octopath Traveler II

Vakre Octopath Traveler får en oppfølger

Slippes tidlig neste år.

Tirsdag ettermiddag annonserte Nintendo og Square Enix at Octopath Traveler får en oppfølger. Octopath Traveler II introduserer åtte nye spillbare helter som reiser gjennom en ny verden kalt Solista.

Den japanske rollespilloppfølgeren har i likhet med forgjengeren en grafikkstil som blander eldre pikselgrafikk a la Super Nintendo, men med tredimensjonal dybde.

Octopath Traveler II slippes på Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 og Steam 24. februar 2023. Du kan se en trailer i vinduet over.

Litt lunken velkomst

Det første Octopath Traveler-spillet ble sluppet på Nintendo Switch i 2018, og fikk i årene etter varianter til Steam, Stadia, Windows og Xbox. Vi hadde en del positivt å si om spillet, men også noen ankepunkt.

– Octopath Traveler er ikke det rollespillet jeg hadde håpet på. Det er bra, tidvis svært bra, men toppene blir aldri høye nok. De åtte fortellingene vi får ta del i er alle spennende og gode, men formatet de blir presentert i er litt for stivt, det blir for repetitivt, og det blir raskt kjedelig å spille dette spillet i mer enn et par timer, skrev vår anmelder i sin vurdering.

Siden den gang har Square Enix sluppet flere retroinspirerte spill med den interessante grafikkstilen, slik som Triangle Strategy og en oppussing av Live-A-Live.

LES OGSÅ: Breath of the Wild-oppfølgeren heter The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – se ny trailer »

Siste fra forsiden