– Valgene blir enda større

Produsent av Mass Effect 3 lover større konsekvenser i det nye spillet.

Det er knyttet store forventninger til det tredje og siste spillet i Mass Effect-trilogien som kommer ut på vårparten neste år. I følge spillets produsent Casey Hudson vil handlingen i spillet handle om Commander Shepards flukt fra jorda for å samle støtte fra utenomjordiske sivilisasjoner, og planlegge et motangrep mot de såkalte Reapers som har tatt over planeten vår.

Imidlertid er det ikke bare historien som fenger hos spillets fans. Til Destructoid røper Hudson at spillet vil ha enda større grad av valgfrihet og påvirkning av enn tidligere.

Enorm valgfrihet i Mass Effect 3

– Antall måter du kan spille det på, og valgkombinasjonene du gjør underveis i spillet er astronomiske. Basert på hva du gjør kan spillet ende på uttalige måter, sier Hudson til Destructoid.

Videre forteller ham at valgene som blir tatt i spillet vil kunne ha mye større konsekvelser for historien. Men historiens utvikling vil ikke bare påvirkes av det du gjør i 3-ern. Også valg fra de to første spillene i serien vil ha mye å si.

En annen nyhet med spillet vil være økt intelligens hos fiendene dine. Ifølge Hudson vil fiendene ikke lenger opptre som individer som de gjorde i forrige spill, de vil kunne slåss i grupper og støtte hverandre, dermed vil spillet kunne bli mer utfordrende enn noensinne.

Spillet forventes å være til salg fra den 6. mars 2012.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden