Vampyr eller vampyrjeger i Dawnguard

Skyrim-utvidelsen har fått dato og blitt vist frem på E3.

Hvis du har lyst til å vende tilbake til kalde Skyrim får du en unnskyldning i sommer. Bethesda har kunngjort lanseringsdatoen til den nedlastbare Skyrim-ekspansjonen Dawnguard, og den er allerede 26. juni for Xbox 360. Takket være plattformpolitikk og sannsynligvis en god slump penger i betaling fra Microsoft, vil ikke de andre plattformene få ekspansjonen før minst 30 dager senere.

Dawnguard skal tilby 10-20 timer med ekstra innhold, avhengig av hvor effektivt du spiller. De nye oppdragene starter ifølge nettstedet Eurogamer ved at vaktene rundt om i Skyrim forteller at den eldgamle Dawnguard-organisasjonen rekrutterer nye medlemmer. Dette er en gruppe som skal beskytte Skyrim mot vampyrene.

Klarer ikke laste video

Noen timer ut i ekspansjonen får du imidlertid et valg. Du kan fortsette å kjempe mot blodsugerne, eller bytte side og slå deg sammen med dem i stedet. Da får du muligheten til å bli en «vampire lord», som sammenlignes litt med det å bli varulv i originalspillet. Mens du er en vampyrherre kan du forandre form til et svevende, diabolsk krek med fire armer og vinger, og du får en rekke magiske egenskaper som kan forbedres etter hvert.

Blant egenskapene finner vi muligheten til å teleportere seg over korte avstander, vekke opp lik for å tjene deg i kamp, se ting ordinære mennesker ikke kan se, og «vampire grip», som lar deg ta tak i motstanderne dine og dra dem til deg, uten å bevege en muskel.

De som velger Dawnguard-ruten får også en nyhet, nemlig en unik armbrøst. Denne skal også låse opp en rekke nye egenskaper, men disse har ikke Bethesda sagt noe særlig om.

The Elder Scrolls V: Skyrim er et førstepersons rollespill satt til et land som minner litt om en krysning av vikingtidens Skandinavia og Tolkiens Midgard. Vi kåret spillet til fjorårets beste enspilleropplevelse.

Les også: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim
Les også: Slåss fra hesteryggen i Skyrim

Siste fra forsiden