Vampyr og vampyrjeger må samarbeide i Blood Knights

Nytt actionrollespill for en eller to spillere.

Blood Knights er et nytt actionrollespill fra tyske Deck 13. Spillet skal etter planen lanseres før året er omme, og kommer til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 via nedlasting.

Spillet byr på hugg-og-slå-action satt til en mytisk utgave av middelalderen, der mennesker og vampyrer har kriget mot hverandre i århundrer. En tempelridder og legendarisk vampyrjeger opplever et aldri så lite mareritt, nemlig at han selv blir forvandlet til en vampyr. Heldigvis virker det ikke som vampyren han nå har blitt slaven til er av den aller verste sorten. Hun heter Alyssa, og sammen må de av en eller annen grunn bekjempe horder av demoniske vesener.

Byr på samarbeidsspill for to

Du kan spille Blood Knights alene eller sammen med en venn. Tempelridderen er en mektig nærkampspesialist, mens Alyssa bruker armbrøst, og om du spiller alene kan du når som helst veksle mellom de to hovedpersonene. I samarbeidsspill må dere rett og slett bare krangle om hvem som skal spille hvem.

Mye action.

Underveis kan figurene oppgraderes, og du kan også finne 160 forskjellige typer våpen og 40 forskjellige rustningsdeler som figurene kan utstyres med. Vi loves også muligheten til å påvirke handlingen gjennom valg i spillets dialoger.

Blood Knights har hatt en vanskelig vei mot lansering, ettersom den første utgiveren gikk konkurs før de kunne få gitt spillet ut. Nå vil spillet gis ut av en divisjon hos Kalypso Entertainment. Under artikkelen kan du se en video fra spillet, fra før den nye utgiveren ble involvert.

Les også: Magicka-gjengen byr på action for Sony
Les også: Sniktitt på Forced

Siste fra forsiden