Vampyrene inntar sensommeren

Bloodrayne Betrayal har endelig fått en helt egen plass i kalenderen.

De fleste forbinder nok BloodRayne-serien med actionspillene i tredjeperson, hvor man styrer den veldreide og forførerske vampyrbastarden Rayne. Serien har også fått sjansen til å prøve seg på det store lerret, men den Uwe Boll-regisserte filmen var ikke akkurat noen gedigen suksess.

Les også: Vår sniktitt på Bloodrayne Betrayal

Blodige saker.

Det neste BloodRayne-spillet er noe helt annet, og går tilbake til actionspillenes røtter. Realistisk, detaljert grafikk og tre dimensjoner byttes ut med stilisert tegneseriegrafikk og en 2D-visning fra siden. Det er A Boy and His Blob-studioet Wayforward Technologies som har ansvaret for neste del av serien.

Ifølge Eurogamer har spillet nå fått en endelig dato. Det er klart at det utgis den 31. august til PlayStation Network og Xbox Live Arcade. Prislappen vet vi foreløpig ingenting om.

I BloodRayne Betrayal blir vår antiheltinne rekruttert av et vampyrjegerbyrå kalt Brimstone Society, som trenger henne til å utføre et siste oppdrag. Her skal man seg sammen med en motvillig kumpan for å stoppe en ondsinnet vampyrmassakre.

BloodRayne Betrayal utgis altså den 31. august, til PlayStation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden