Van Helsing jager vampyrer igjen

Denne gangen i actionrollespill for PC og Xbox 360.

Skaperne av strategihybriden King Arthur: The Role Playing Wargame prøver seg på en ny sjanger, med actionrollespillet The Incredible Adventures of Van Helsing. Spillet skal lanseres for Xbox Live Arcade for Xbox 360, samt på PC. Som tittelen indikerer er spillet løst basert på Bram Stokers klassiske roman Dracula.

Handlingen foregår i et «gothic noir»-univers basert på attenhundretallets Europa, men hvor vi også får monstre, magi og merkelig teknologi. Du spiller sønnen til den fryktløse vampyrjegeren Van Helsing, som reiser til det øde og uhyggelige Borgovia, hvor tidligere fiender har bedt om din hjelp for å overvinne en ny demonisk fare som terroriserer området.

Konseptbilde.

Utviklerne skryter av en unik historie, tørr humor og kjappe dialoger, samt massevis av eksotiske figurer og en mørk og gotisk grafikkstil. I tillegg tror utviklerne at deres egen erfaring gjør dem ekstra egnet til å lage et spill inspirert av Dracula:

– Siden vi er situert i Øst-Europa og har erfaring med å lage rollespill faller det naturlig for oss å lage Van Helsing. Det er et prosjekt hvor vi kan demonstrere vår ekspertise på begge områder, og skape noe nytt og annerledes som vi tror rollespillere vil sette pris på. Vi har alltid likt å lage spill basert på legendariske historier, men med vår egen vri, og Van Helsing gir oss den perfekte verden å eksperimentere med, sier hovedskribent Viktor Juhász i en pressemelding.

Spillet skal etter planen lanseres sent i årets fjerde kvartal, og du kan lese om det på utviklernes blogg.

Les også:

Siste fra forsiden