Vant du av tastatur, mus og headset?

Her er den heldige vinneren av spillutstyr fra Steelseries.

I helgen presenterte vi en ny lørdagskonkurranse hvor premien var tre flotte produkter fra Steelseries. Denne produsenten spesialiserer seg på utstyr skreddersydd for spillere som setter høye krav til egne ferdigheter, og flere av produktene brukes av profesjonelle spillere og lag rundt om i verden. Vi hadde plukket ut tastaturet Steelseries 7G, musen Steelseries Sensei Raw og hodetelefonene Steelseries 7H i premiepotten vår.

Høy ytelse og praktiske funksjoner

Steelseries 7G.
Steelseries Sensei Raw.
Steelseries 7H.

Tastaturet er mekanisk, som betyr at hver tast tåler fem ganger mer slitasje, at de reagerer bedre og at du kan bruke uendelig mange av dem samtidig uten at det oppfører seg som en gammel skrivemaskin.

Sensei er den mest populære musa hos Steelseries, og Raw-utgaven er skal være et resultat av alt produsenten har lært i løpet av mange år. Den er utviklet i samarbeid med noen av verdens beste spillere, med teknologi og funksjonalitet som ikke er overlatt til tilfeldighetene.

Hodetelefonene har et lydbilde som passer både for spill, musikk og film. De har uttrekkbar mikrofon, og er laget for enkelt å kunne pakkes sammen på reise. Du får tilgang til volumkontroll på ledningen og øreklokkene har passiv støyisolering.

Alle som ville delta i trekningen svarte på to spørsmål:

1) Hvem vant StarCraft II-turneringen Gamer.no og Gamer’s Paradise arrangerte i fjor sommer? Korrekt svar: «GLSnute».

2) Hvilket land kommer Steelseries fra? Korrekt svar: Danmark.

Over 3500 lesere deltok i denne konkurransen. Den heldige vinneren ble Stig Bremseth.

Vi gratulerer! Premien sendes i posten.

Merk: Vi er klar over at noen forsøkte å manipulere Wikipedia-artikkelen om Steelseries lørdag formiddag. Denne personen ikke er vinneren av konkurransen.

Les også
Torment-oppfølgjaren sette Kickstarter-rekord

Siste fra forsiden