Vant du Football Manager 2012?

Her er vinnerne av tre spill, t-skjorter og plakater.

I Football Manager-serien handler alt om å lede en fotballklubb til suksess, enten klubben er veletablert med tusenvis av fans og et solid overskudd, eller ukjent og konkurstruet.

Vinnerne får en t-skjorte utenom det vanlige.

På fredag kom årets utgave i salg, og vår anmelder var ikke i tvil om at Football Manger 2012 er et skritt opp fra det forrige. Marius Kjørmo belønnet spillet med karakteren 9 av 10 i anmeldelsen her på Gamer.no.

Nytt av året er blant annet muligheten til å skreddersy grensesnittet, dypere speiderrapporter og analyseverktøy og et nytt kontraktsforhandlingssystem. Samtidig har spillet blitt mer tilgjengelig for managerspirer gjennom to omfattende opplæringsdeler og enklere måter å sette sammen laget på. 3D-visningen av kampene er også sterkt forbedret.

For å delta i trekningen om tre spill, tre t-skjorter og tre plakater, måtte leserne svare korrekt på to spørsmål:

1) Hva heter Football Manger-produsenten som nylig stilte i nettmøte her på Gamer.no? Korrekt svar: Miles Jacobson.

2) I hvilket år gikk spillserien, skapt av Sports Interactive, vekk fra å hete Championship Manager? Korrekt svar: 2004.

De fleste svarte rett på det første spørsmålet, men kun 37% svarte riktig på det andre. Football Manager 2005 var det første spillet fra Sports Interactive etter at de brøt samarbeidet med Eidos. Spillet kom i salg november 2004, samme året som de kunngjorde navneendringen.

Vinnerne denne gangen ble:

  • Erlend Tro Klette
  • Stian Omreng
  • Gabriel Gjestvang

Vi gratulerer. Spillene og effektene er på vei i posten.

Siste fra forsiden