Vant du samlerutgave av Shogun 2?

Nå har vi kåret en heldig vinner av spesialversjon, kaligrafisett og hjelm.

Nylig fikk vi endelig en oppfølger til strategiklassikeren Shogun fra 2000. Vi tas tilbake til det føydale Japan hvor det hele startet, og målet er å lede din klans overhode til å bli shogun. Strategien tar du hånd om i turbasert modus, mens slagene utkjempes i sanntid. Gjennom harde kamper i varierte klima, beleiringer av borger og store sjøslag må Kyoto invaderes og holdes.

Collector's Edition.
Kaligrafisett.

I anmeldelsen her på Gamer.no ble spillet belønnet med karakteren 8 av 10, og år mann konkluderte med at Shogun 2 var svært gjennomført, med en musikk og kunstnerisk stil som gjør alt for at du skal leve deg inn i fordums tids Japan.

Nå har vi trukket vinner av premiene vi loddet ut forrige uke. På bordet lå det Total War: Shogun 2 Collector’s Edition, som huser selve spillet, en bok med konseptkunst fra utviklingen, en stor figur av Takeda Shingen Daimyo og ekstra innhold til spillet. I tillegg hadde vi fått tak i et unikt kaligrafisett og en stilig origami-hjelm.

For å delta i trekningen måtte man svare korrekt på følgende spørsmål: Japanerne kaller landet sitt for Nippon og Nihon. Hva er den tradisjonelle oversettelsen for disse ordene? Korrekt svar var «soloppgangens land».

Den heldige vinneren denne gangen ble: Christian Vold.

Vi gratulerer! Premiene er på vei med posten.

Les også: Historien om Total War-serien

Siste fra forsiden