Trim og galskap fra Namco Bandai

Veldig japanske spill

Katamari Forever og et nytt Family Trainer kommer til Europa.

Hvis du har sansen for litt sære spill kan du nå glede deg til et flunkende nytt Katamari til Playstation 3. Namco Bandai har nemlig annonsert at Katamari Forever slippes til høsten. Har du en Wii og vil heller sprette og svette har Namco Bandai også annonsert en oppfølger til minispillsamlingen Family Trainer, som skal utgis i samme tidsrom.

Katamari Forever skal visstnok være det største i serien hittil, med flere baner, moduser og sanger en tidligere utgivelser. Som vanlig må den lille prinsen hjelpe sin far, Kongen av Hele Kosmos. Denne gangen har kongen falt i koma samtidig som alle himmelens stjerner har forsvunnet, så prinsen må gjøre det han kan best og rulle sammen digre baller med masse som kan erstatte stjernene.

I tillegg til enspillermoduser blir det også lokal flerspiller hvor dere kan samarbeide eller konkurrere. Katamari Forever introduserer også nye grafikkfiltre som kan gi den visuelle stilen nye særpreg.

I Family Trainer: Extreme Challenge får vi en ny dose minispill for hele familien. Som i det første spillet bruker du både Wii-kontrollene og en medfølgende matte til å styre spillfiguren din gjennom de ulike øvelsene.

Minispillene er basert på forskjellige ekstremsporter som basehopp og fjellklatring, og du kan enten prøve deg på dem alene eller sammen med en venn. Vi loves at minispillene ikke bare skal by på god underholdning, men også gi en god treningsøkt foran TV-en.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden