Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 3

Vi åpner tredje kalenderluke

Se hvilken premie du kan vinne i dag.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Lydløsning for spillere

I dag har vi en Sound Blaster GC7 å dele ut til en heldig vinner. Sound Blaster GC7 er en premium lydløsning for erfarne spillere som gir tilgang til en rekke programmerbare kontroller på selve enheten. Her kan man justere miksen på lydene slik man selv vil, og endre kjapt mellom forskjellige presets.

.
Creative

Creative forteller at enheten er utstyrt med både Sound Blasters lydprosesserings-ekspertise og deres prisvinnende Super X-Fi Headphone Holography. Sound Blaster GC7 er også drevet av et dual-DSP-system for å gi en fordel over motstanderne ved å bruke overlegne kampverktøy, som Scout Mode og SXFI BATTLE Mode.

Premien er levert av Related, og har en verdi på om lag 1400 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
583 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden