Konkurranse

Julekalender 2020

Vi har sprettet åttende luke av kalenderen – se hva du kan vinne i dag

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Trådløst gamingtastatur fra Omen

HP Omen

Luke nummer 8 skjuler et trådløst gamingtastatur: Omen Spacer. Tastaturet bruker en 2.4 GHz-tilkobling som de lover skal by på null etterslep. Dersom du likevel ønsker å kable opp knappegreia, kan du koble til en medfølgende kabel.

Ellers bys det på anti-ghosting med N-key rollover, RGB-lys og CHERRY MX Brown-knotter med 1 ms responstid. Og du skal måtte trykke på tastaturet minst 100 million ganger før du må resirkulere det (husk å resirkuler elektronikk, kjære lesere!).

Premien er levert av HP Omen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
118 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden