Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 14

Vi har sprettet luke 14 i julekalenderen – se hva du kan vinne i dag

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Sterk spillruter fra Nighthawk

Netgear

I dagens luke ligger det en Nighthawk RAXE500-ruter. Ruteren er en Tri-Band WiFi 6E-ruter, som har mer kapasitet med et nytt og bredt 6 GHz WiFi-bånd. Dette resulterer i opptil 3,5 ganger flere WiFi.kanaler.

Ruteren skal ha opptil 9 ganger raskere trådløshastighet på opptil 10,8 Gbps. Samtidig skal en AX-optimalisert prosessor på 1,8 GHz med fire kjerner by på jevn 4K- og 8K-strømming. Og viktig for oss: trådløssignalet skal være slik at man kan spille med lav latens.

Nighthawk RAXE500 Tri-Band WiFi 6E-ruteren drives av WiFi 6E, noe som gir den smidigste og raskeste strømmingen, nettkurs, videokonferanser og gamingopplevelser.

Premien er levert av Netgear, og har en verdi på om lag 5000 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premien sendes ut i januar.

Spillrulett
892 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden