Vi roste det for et av de beste kampsystemene noensinne – nå skal Resonance of Fate pusses opp

Den japnske utvikleren Tri-Ace kunngjorde tirsdag at arbeidet er i gang med en oppusset utgave av Resonance of Fate. Rollespillet fra 2010 får en kraftig visuell overhaling, og kommer til PC og PlayStation 4 i løpet av oktober 2018.

Resonance of Fate følger hovedpersonene Zephyr, Leanne og Vashyron på eventyr.
Sega

Resonance of Fate 4K/HD Edition blir kun tilgjengelig i digital utgave. De som forhåndsbestiller på PlayStation 4 får et tema og en avatar til konsollen med på kjøpet, heter det på spillets nettsider.

Samtidig med kunngjøringen slapp utvikleren en fersk trailer, som viser den oppussede utgaven i all sin glans. Ved siden av en smakebit på den visuelle oppgraderingen inneholder videoen – som du kan se over – også en kikk på spillets akrobatiske kampsystem.

Pistollek i fjern fremtid

Resonance of Fate finner sted langt inn i fremtiden, i en verden hvor menneskeheten styres av en mystisk maskin. I rollen som protagonistene Zephyr, Vashyron og Leanne må spillere avdekke den ondsinnede konspirasjonen som skjuler seg bak deres egen tilværelse.

Vår anmelder likte spillets kampsystem veldig godt.
Sega

Vi likte spillet svært godt da det først kom ut på PlayStation 3 og Xbox One for litt over åtte år siden. Anmelder Øystein Furevik pekte spesielt ut kampsystemet som svært imponerende, og klinte til med ni av ti poeng på karakterskalaen.

– Dette spillet er ulikt noe annet. Det er et japansk rollespill som ikke kan sammenlignes med andre japanske rollespill siden det praktisk talt er i sin egen eksklusive sjanger. Kampsystemet er et av de beste som er laget i vår kollektive historie, og i en karismatisk verden der du kan bruke time etter time på å gjøre sære oppdrag for enda særere oppdragsgivere, får du ta det i bruk veldig ofte, konkluderte Furevik den gang.

Resonance of Fate var blant våre favoritter fra 2010.
Se hvilke andre spill som imponerte oss det året »

Siste fra forsiden