Vi roste det for et av de beste kampsystemene noensinne – nå skal Resonance of Fate pusses opp

Den japnske utvikleren Tri-Ace kunngjorde tirsdag at arbeidet er i gang med en oppusset utgave av Resonance of Fate. Rollespillet fra 2010 får en kraftig visuell overhaling, og kommer til PC og PlayStation 4 i løpet av oktober 2018.

Resonance of Fate følger hovedpersonene Zephyr, Leanne og Vashyron på eventyr. Bilde: Sega

Resonance of Fate 4K/HD Edition blir kun tilgjengelig i digital utgave. De som forhåndsbestiller på PlayStation 4 får et tema og en avatar til konsollen med på kjøpet, heter det på spillets nettsider.

Samtidig med kunngjøringen slapp utvikleren en fersk trailer, som viser den oppussede utgaven i all sin glans. Ved siden av en smakebit på den visuelle oppgraderingen inneholder videoen – som du kan se over – også en kikk på spillets akrobatiske kampsystem.

Pistollek i fjern fremtid

Resonance of Fate finner sted langt inn i fremtiden, i en verden hvor menneskeheten styres av en mystisk maskin. I rollen som protagonistene Zephyr, Vashyron og Leanne må spillere avdekke den ondsinnede konspirasjonen som skjuler seg bak deres egen tilværelse.

Vår anmelder likte spillets kampsystem veldig godt. Bilde: Sega

Vi likte spillet svært godt da det først kom ut på PlayStation 3 og Xbox One for litt over åtte år siden. Anmelder Øystein Furevik pekte spesielt ut kampsystemet som svært imponerende, og klinte til med ni av ti poeng på karakterskalaen

– Dette spillet er ulikt noe annet. Det er et japansk rollespill som ikke kan sammenlignes med andre japanske rollespill siden det praktisk talt er i sin egen eksklusive sjanger. Kampsystemet er et av de beste som er laget i vår kollektive historie, og i en karismatisk verden der du kan bruke time etter time på å gjøre sære oppdrag for enda særere oppdragsgivere, får du ta det i bruk veldig ofte, konkluderte Furevik den gang.

Resonance of Fate var blant våre favoritter fra 2010.
Se hvilke andre spill som imponerte oss det året »

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen