Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 24

Vi runder av gavekalenderen med to av årets største spill

Se hvilke to spill du kan vinne på julaften.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Kombopakke fra PlayStation

I dag kan en heldig vinner sikre seg både The Last of Us Part 1 til PlayStation 5 og Horizon Forbidden West til enten PlayStation 4 eller 5.

The Last of Us Part 1.
PlayStation Studio

The Last of Us Part 1 er en totalrenovering av PlayStations storspill fra 2013. Spillet har fått en helt ny drakt, og vår anmelder hadde stort sett bare positive ting å si om dette nye forsøket på å formidle et av de mest toneangivende spillene i nyere historie.

– The Last of Us Part I finner på ingen måte opp hjulet på nytt, men leverer i stedet en tro og meget forfriskende utgave av det ni år gamle actioneventyret. Dette betyr at de som har spilt originalen vet ganske nøyaktig hva de går til, med den samme historien, de samme overraskelsene og i hovedsak også de samme skuddvekslingene som sist, skrev han.

Horizon Forbidden West.
PlayStation Studio

Horizon Forbidden West kom tidlig i 2022, men markerte seg kjapt med knallsterke anmeldelser fra de fleste. I skrivende stund er spillet blant de best rangerte på Metacritic fra året som gikk, og selv om enkelte (inkludert oss) hadde noen ting å utsette på hvordan spillet videreførte konsepter fra forgjengeren, virker majoriteten å være fornøyde.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
781 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden