Vikingene angriper i War of the Vikings

Flerspillerkrig fra War of the Roses-skaperne.

De svenske skaperne av War of the Roses fortsetter sitt fokus på brutal nærkamp med War of the Vikings, et spill der vi tas tilbake til vikingtiden. Våre krigerske forfedre er i ferd med å invadere de britiske øyer, men de lokale sakserne vil gi dem kamp til siste mann. Spillet byr på flerspillerkamper for opp til 64 spillere, hvor du kan velge om du vil spille som viking eller sakser.

Spillet skilter med nivåer, miljøer, våpen, hjelmer og skjold inspirert av den historiske vikingtiden, så forhåpentligvis slipper vi unna noen av de vanligste klisjeene denne gangen. Utvalget våpen inkluderer alt fra pil og bue, spyd og kasteøkser til nærkampvåpen som tradisjonelle sverd. Du får selv designe spillfiguren din, og kan bestemme alt fra hva slags våpen og rustning han skal ha til hvordan skjegget skal se ut.

Sinte menn i kamp.

Lanseres tidlig neste år

War of the Vikings skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2014, og som vanlig er det Paradox som står for utgivelsen. Produsent Gordon Van Dyke har følgende å si om prosjektet:

– War of the Roses var en fantastisk opplevelse for oss, og siden spillet har utviklet seg over tid – til slutt til dagens Kingmaker-versjon – har vi mange ganger følt oss inspirert av mulighetene i nærkampsjangeren. Det er klart for oss at det finnes mange flere opplevelser som vi kan dele med spillerne våre, og War of the Vikings er vårt neste steg i å etablere Paradox og Fatshark som ledere innenfor nettbasert krigføring.

Mer informasjon finner du på detn offisielle Facebook-siden til spillet. Annonseringstraileren finner du under artikkelen. Du kan forresten også melde din interesse for å delta i spillets alfa-test.

Les også: Anmeldelse av War of the Roses
Les også: Nettmøte med War of the Roses-skaperne

Mye stemning, lite spill.

Siste fra forsiden