Vikingene invaderer Mount & Blade: Warband

Det populære middelalderspillet får ny ekspansjon.

Taleworlds

Det begynner å bli en stund siden Mount & Blade: Warband dukket opp, men spillet er fortsatt en regelmessig gjest på Steams liste over tjenestens mest spilte spill. Nå har de tyrkiske utviklerne annonsert at det får en offisiell utvidelse.

På tide å skape trøbbel i Europa. (bilde: Taleworlds).

Vikinger i kamp

Denne heter Viking Conquest, og som navnet tilsier handler den om våre egne forfedre og deres «besøk» i Europa. Spillkartet inkluderer Norge, Danmark og de britiske øyer, og er sentrert rundt vikingenes raid og okkupasjon av sistnevnte.

Viking Conquest kommer fra skaperne av modifikasjonen Brytenwalda, og inkluderer en omfattende enspillerkampanje, nye moduser i flerspiller (inkludert sjøslag), samt nye rustninger, våpen og miljøer.

Vi kommer som venner! (bilde: Taleworlds).

Ekspansjonen vil snart lanseres i «early access» på Steam, og vil så utvikles videre med spillernes feedback i mente.

Mount & Blade: Warband er forøvrig et tredjepersons rollespill der du får bygge opp og lede dine egne hærer i en stor sandkasseverden. Spillet skilter blant annet med et underholdende kampsystem, og er spesielt moro om du slåss fra hesteryggen.

Utviklerne jobber forøvrig også med en oppfølger til det populære spillet sitt. Det er nok fortsatt en god stund til den lanseres, men de gjør stadige fremskritt med utviklingen.

Siste fra forsiden