Viktoriansk action i The Order: 1886

Sony røper informasjon om storspill for PS4.

Et av spillene Sony presenterte under nattens pressekonferanse var The Order: 1886. Spillet finner sted i viktorianske London, men er langt fra historisk korrekt. Her kombineres nemlig myter og legender med overraskende moderne teknologi.

Du er elitesoldat i en gammel ridderorden, og blir viklet inn i en konflikt som har foregått i århundrer. Det som skjer videre vil endre historien for alltid, ifølge pressemeldingen.

Underveis i spillet møter du historiske personer og får utforske virkelige steder. Hendelser fra virkeligheten vil også finne sted, men det er ikke sikkert alt er slik historiebøkene vil ha det til. Samtidig får du tilgang på avanserte våpen og hjelpemidler, men spillet skal visstnok presentere disse på en måte som gjør at de passer inn i spillets attenhundretallsverden.

Sony lover også en filmatisk presentasjon hvor utviklerne har brukt de samme teknikkene som filmskapere bruker i den virkelige verden.

Det er spillstudioet Ready at Dawn som står bak The Order: 1886. Sony har ikke gitt noen informasjon om når det er forventet ferdigutviklet, men det kommer eksklusivt for PlayStation 4.

Du kan ta en titt på E3-traileren under artikkelen.

Les også: Nye Thief vist frem for verden
Les også: Mad Max blir spill

Stemningsfulle greier.

Siste fra forsiden