Metro 2033 med russisk tale

Vil du ha det autentisk?

THQs neste storspill kan spilles med russisk tale og engelsk tekst.

Metro 2033 er et postapokalyptisk førstepersons skytespill som blant annet foregår i undergrunnsbanene i og rundt Moskva, hvor man har søkt tilflukt fra en livsfarlig og ødelagt verden.

Ny istid i mars.

Med tanke på at handlingen er satt til Russland, vil mange være glade over å høre at spillet inkluderer russisk tale. Dermed blir opplevelsen ekstra autentisk. Dette gjelder både på Xbox 360 og PC, og det er selvsagt også mulig å velge engelsk tale.

Metro 2033 gir deg rollen som Artyom, en mann som ble født på overflaten, men har tilbrakt mesteparten av livet i undergrunnen. Der må han og de andre overlevende stri med banditter og muterte vesener som lusker i mørket.

Artyom har ikke vært utenfor stasjonen han bor i på flere år, men en dag tvinges han til å forlate hjemmet. Han må advare de andre beboerne i undergrunnen om en stor trussel de står overfor, og reisen tar ham gjennom mørke tunneler og til den ødelagte overflaten.

Spillet er basert på en roman ved samme navn av den russiske forfatteren Dmitry Glukhovsky. Utviklingen er det 4A Games som står for, og dette selskapet består blant annet av flere veteraner fra STALKER-utvikleren GSC Game World.

Stikk innom spillets nettsted for mer info om Metro 2033, som lanseres 19. mars.

Siste fra forsiden