Konkurranse

Vinn allsidige hodetelefoner for spill og musikk

Svar på to spørsmål for å bli med i trekningen.

Hver helg arrangerer Tek-nettverket en helgekonkurranse for våre lesere. Det er redaksjonene i Hardware.on, Gamer.no, Amobil.no og Akam.no som alternerer på dette tilbudet, og nå er det spillredaksjonens tur etter et lengre avbrekk i desember da vi delte ut tøffe produkter i vår adventskalender.

Behagelig headset til både spill og musikk

Dette headsettet kan bli ditt.

Denne helgen har vi fått tak i Plantronics RIG, et hodetelefonsett som i følge produsenten er spesialdesignet for krevende spillere som benytter seg av flere enheter samtidig. Med disse hodetelefonene kan du sørge for at telefonen integreres, slik at lyden viderekobles når du får anrop midt i spilløkten. Dersom du vil ha alternativ musikk til spillet kan du bruke spillelister på den samme telefonen eller nettbrettet.

Utover den funksjonaliteten har hodesettet fått mye positive omtale for sitt komfortable og fleksible design. Øreputene er sammenleggbare og behagelige, og lyden skal være av god kvalitet. Den innebygde USB-mikseren lar deg skreddersy nivået på bass, mellomtone og diskant etter eget behov.

Plantronics RIG er kompatibel med PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3 og smarttelefoner.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på de to spørsmålene under. Vi trekker en heldig vinner mandag 27. januar. Lykke til!

Siste fra forsiden