Konkurranse

Vinn betanøkkel til Ghost Recon: Future Soldier

2000 lesere får teste spillet før alle andre.

Fem år er gått siden forrige skytespillet i Ghost Recon-serien. Advanced Warfighter 2 fra 2008 var i følge vår anmelder et av datidens aller beste krigsspill på konsoll. Nå er Ubisoft snart klare til å sprute nytt liv i franchisen med tredjepersonskyteren Ghost Recon: Future Soldier.

Høyteknologisk krig

Skjermbilder fra flerspillerdelen av spillet.

Spillet får navnet sitt fra programmene som kjøres av USA og deres NATO-allierte. Her ligger fokuset på å utstyre infanteri med nettverkskommunikasjon og høyteknologisk utstyr, slik at blant annet statsoverhoder kan se viktige militæroperasjoner direkte fra en trygg avstand.

Du styrer en gjeng fremtidsoldater kalt The Ghosts, som er eksperter på å knerte skurker. Dette gjør de ved hjelp av uhyre sofistikert teknologi som usynlighetssensorer, droner og heftige våpen. Spillet får både en kampanjemodus, en samarbeidsdel og konkurransedrevet flerspiller.

Slik sikrer du deg tilgang

Fra og med 19. april til 2. mai gir Ubisoft et utvalg spillere tilgang til en lukket betatest av flerspilleren i Ghost Recon: Future Soldier. Her kan du velge en av tre klasser og kjempe på to av brettene. Du får erfaringspoeng som kan brukes til å skreddersy din figur, og du kan prøve det nye «Supression»-systemet for å holde fienden i sjakk mens lagkameratene angriper fra flankene.

Gamer.no er blant de få utvalgte mediene som får dele ut betanøkler. 2000 har vi fått, fordelt mellom Xbox 360 og PlayStation 3. For å sikre deg en nøkkel må du svare korrekt på ett spørsmål og velge hvilken plattform du ønsker å spille på:

Oppdatering 25. april klokken 10:17: Det er nå tomt for nøkler til PlayStation 3.

Oppdatering 20. april klokken 13:44: Det er nå tomt for nøkler til Xbox 360.

Klarer ikke laste video

Ghost Recon: Future Soldier lanseres 24. mai for Xbox 360, PlayStation 3, PC, PSP, Wii og DS.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden