Konkurranse

Vinn billetter til førpremieren av Warcraft-filmen på torsdag

Gamer.no deler ut ti kinobilletter til den første visningen på Colosseum kino i Oslo.

Universal Pictures

Fantasy-filmen Warcraft: The Beginning har norgespremiere denne uka, og Gamer.no deler ut ti gratisbilletter til førpremieren av den svært påkostede filmatiseringen av Blizzards spillunivers.

Filmen skildrer kampen mellom orker og mennesker i eventyrlandet Azeroth.
Universal Pictures

Warcraft: The Beginning ble først annonsert i 2006 som et samarbeid mellom Legendary Pictures og Blizzard Entertainment. Nå, ti år etter, ligger filmen an til å bli den største (og kanskje den beste) filmatiseringen av et dataspill på veldig lenge. Filmen er regissert av Moon-regissør Duncan Jones og skildrer kampen mellom orker og mennesker i eventyrlandet Azeroth.

Forvent heseblesende spesialeffekter fra det verdenskjente Industrial Light and Magic og et enormt galleri av dyktige karakterskuespillere.

Warcraft-filmen kan fort bli den hitill beste filmaterisingen av et dataspill.
Universal Pictures

Førpremieren er på Colosseum kino i Oslo torsdag 26. mai klokken 22:15. I forkant kan man møte verdens kanskje beste Warcraft-spiller, Scott McMillian, og publikum får anledning til å stille spørsmål og delta i ulike konkurranser i regi av Logitech G.

Slik deltar du i konkurransen

For å delta i trekningen må du svare korrekt på to spørsmål. Hver vinner får to billetter, slik at man kan ta med seg en venn på førpremieren. Det er 3D-varianten av filmen som vises, og briller medfølger billetten.

Konkurransen avsluttes onsdag 25. mai og de fem heldige vinnerne annonseres samme dag.

Oppdatering onsdag 25. mai klokken 20:52: Vinnerne av denne konkurransen ble Egzon Velilja, Didrik Vesenberg, Jens Christian Saltvedt Haarstad, Daniel Claffy Korsbøen og Raymond Skarpaas. Gratulerer!

Siste fra forsiden