Konkurranse

Vinn DiRT 3 og E3-samlepakke

Det er nok en gang vår tur til å avholde Tek-nettverkets lørdagskonkurranse.

Gamer.no er Tek-nettverkets spillalibi, og vi inngår følgelig i rotasjonen når det kommer til den forholdsvis ferske men populære lørdagskonkurransen. Sist uke loddet Hardware.no ut et helt års betalt abonnement på TV-streaming-tjenesten Viaplay.

E3-pakken på utsiden.

Vi har arrangert konkurransen to ganger tidligere, og delt ut henholdsvis en Xbox 360-pakke og en PlayStation 3-pakke. Nå er det vår tur igjen.

Dette er premiene vi lodder ut denne gangen:

  • Førstepremie: Bilspillet Dirt 3 til PC, Xbox 360 eller PlayStation 3, samt en samlepakke fra årets E3-messe med blant annet tskjorter og en stilig Forza Motorsport 4-bag.
  • Andrepremie: Bilspillet Dirt 3 til PC, Xbox 360 eller PlayStation 3, samt en Dirt 3-tskjorte.
  • Tredjepremie: Blspillet Dirt 3 til PC, Xbox 360 eller PlayStation 3, samt en Dirt 3-tskjorte.

Dirt 3 er det siste tilskuddet til den populære rallyspillserien fra Codemasters, og ble først utgitt den 25. mai. Vår anmelder Marius gav det gode skussmål den gangen, med begrunnelsen.

– Gjennom høye produksjonsverdier sikrer Codemasters at spillet får et flott visuelt uttrykk og en stilfull presentasjon med trendy menyer og flott musikk. Hedmarksskogen har nok aldri sett så bra ut i dataspillform før.

Innholdet i E3-pakken.

For å delta må du være over 12 år gammel (på grunn av spillets aldersgrense), svare rett på det følgende spørsmålet og fylle ut navn og adresse under.

Vinnerne trekkes mandag, 25. juli.

Siste fra forsiden