Konkurranse

Vinn fem tøffe konsollspill og effekter

Racing, slåssing og rollespill på premiebordet.

Hver helg har vi en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette.

Allsidig spillpakke

The Witcher 2.
Ridge Racer Unbounded.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations
Final Fantasy XIII-2.
Soulcalibur V.

Nå er det spillredaksjonens tur igjen og vi har fått tak i fire flotte spill fra Namco Bandai:

Rollespillet The Witcher 2: Enhanced Edition er et magisk og mørkt eventyr med monsterjegeren Geralt av Riveria. Du tar moralske valg gjennom hele spillet som former verdenen rundt deg og gir følelsen av reel innflytelse på historien. Spillet leveres på Xbox 360.

Ridge Racer Unbounded er en ny og eksplosiv retning for den gamle racingtraveren. Store deler av spillet handler om å utnytte spillets avanserte ødeleggelsssystem, men høye hastigheter og breisladder er fortsatt sentralt. Spillet leveres på PlayStation 3

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations er et action-slåssespill med over 70 spillbare figurer og en oppusset onlinedel. En unik grafisk stil, flytende animasjoner og dynamiske kameraføringer gjør spillet til en visuell perle. Kampsystemet er dynamisk og lett å lære, samtidig som det ikke føles simpelt. Spillet leveres på Xbox 360.

Final Fantasy XIII-2 er en direkte oppfølger til Final Fantasy XIII. Kampsystemet er tilbake med små justeringer, men ellers får vi en helt ny historie, flere byer og nye minispill. Sammen med spillet får man fire nedlastbare innholdspakker. Spillet leveres på Xbox 360.

I slåssespillet Soulcalibur V handler alt om å denge løs med de utroligste våpen. Historien foregår 17 år etter det forrige spillet og tar oss med til en kamp mellom det gode og det onde. Spillfiguren kan skreddersys til minste detalj, og det er en onlinemodus for de som vil vise styrke på nettet. Spillet leveres på Xbox 360.

Sammen med disse fem spillene gir vi bort en Soulcalibur V-t-skjorte, et signert kunstkort med Ridge Racer Unbounded-motiv og et lydsport fra Naruto Shippuden-spillet.

Les også
Anmeldelse:

Slik blir du med i trekningen

For å være med i trekningen av denne allsidige spillpakken må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Oppdatering 23. april klokken 11:45: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er annonsert.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinnere mandag 23. april.

Siste fra forsiden