Konkurranse

Vinn fet spillpakke fra EA

Bli med i trekningen om skytespill, action-rollespill og sportsspill.

Hver lørdag er det klart for en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette, og nå er det igjen spillredaksjonen sin tur til å stå for premiepotten.

Battlefield 3.
Mass Effect 3.
Tiger Woods PGA Tour 13.
SSX.

Vi har satt sammen en heftig pakke med spill fra Electronic Arts:

Battlefield 3 med Premium-konto

Her får man både de store brettene med kjøretøy, fly og helikoptre i kjent Battlefield-stil, men også mindre brett hvor soldatene står alene mot hverandre. Spillet kan nytes alene, i samarbeid med venner eller i flerspiller for opptil 64 spillere til sammen. I tillegg til hovedspillet blir vinneren Premium-kunde. Dette gir blant annet tilgang på alle kommende utvidelsespakker gratis, samt en rekke VIP-fordeler.

Mass Effect 3

Den populære Mass Effect-trilogien fikk sin konklusjon i mars, hvor de skumle romvesnene vendte blikket mot vår egen jordklode. I tillegg til en ny galatisk kampanje med kommandør Shepard, fikk vi også en helt ny flerspillermodus. Her lager du deg din egen soldat, bestemmer klasser og slåss sammen med fire andre mot datastyrte motstandere.

Tiger Woods PGA Tour 13

Golfspill er en type spill det ikke finnes for mange av. En av grunnene er at få tør ta opp kampen mot den etablerte Tiger Woods-serien. I dette spillet skaper din egen karriere og målet naturligvis å bli en superstjerne på golfbanen. Den største nyheten i årets utgave er bedre støtte for bevegelsesteknologi, som skaper mye tettere bånd mellom spillet og spilleren.

SSX

I denne friske starten på SSX-serien kaster du deg utfor spektakulære fjellsider på et snøbrett, i et forsøk på å oppnå den raskeste tiden eller de høyeste poengsummene. Spenstige triks, farlige snøskred og enorme hopp venter på deg, og nye hjelpemidler sørger for at du kan nå høyder du aldri før turte å håpe på.

Les også
Anmeldelse:

Samtlige spill i denne premiepakken gis bort til valgfri plattform, men det er kun én vinner. For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering mandag 18. juni klokken 14:20: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er trukket og annonsert.

Lykke til! Vi trekker vinnere mandag 18. juni.

Siste fra forsiden