Konkurranse

Vinn fire flotte spill

Delta i trekningen om fotballspill, skytespill og strategispill.

Hver lørdag er det duket for en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette.

Fire populære spill

PES 2013.
Borderlands 2.
Spec Ops: The Line.
Civilization V: Gods & Kings.

Nå har turen igjen kommet til oss i spillredaksjonen, og vi har har satt sammen en pakke bestående av PES 2013, Borderlands 2, Spec Ops: The Line og Civilization: Gods & Kings.

PES 2013 gir spilleren ytterligere kontroll og innflytelse over det som skjer på fotballbanen. Det er ikke nok å bare plukke opp spillet, trykke på noen knapper og forvente scoring. Årets utgave krever timing, oversikt og god kjennskap til kontrollen for å lykkes.

Skytespillet Borderlands 2 gir oss en større, penere og mer underholdende verden enn forgjengeren. Variasjonen i spillet er enorm, og det er lett å se at utviklerne har brukt årene på å gjøre alt det de ikke fikk til med det kritikerroste originalspillet.

Spec Ops: The Line er et annet skytespill som sender oss på en spennende reise inn i et vakkert, men nedbrutt og mørk ørkenby. Historien leverer et psykologisk drama med overraskende vendinger, der spilleren vil tenke over valgene man tok tidligere i spillet.

Tilleggspakken Civilization V: Gods & Kings er fylt opp med mye nytt innhold til det populære strategispillet. Her får vi blant annet ny nye sivilisasjoner, to nye bystater og gjeninnføringen av religioner.

Slik deltar du i trekningen

Vinneren velger selv hvilken plattform spillene PES 2013, Borderlands 2 og Spec Ops: The Line skal leveres til. Civilization V: Gods & Kings er kun ute for PC, og krever originalspillet under installeringen.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på to spørsmål:

Les også
Anmeldelse:

Lykke til! Vi trekker og annonserer én heldig vinner mandag 24. september.

Siste fra forsiden