Konkurranse

Vinn FlatOut og t-skjorter

Det er ikke lenge før actionbilspillet FlatOut lanseres på Xbox, PlayStation 2 og PC. I samarbeid med Ubisoft gir vi deg nå muligheten til å vinne en valgfri versjon, sammen med en t-skjorte.

Med en realistisk skademodell skal bilinteresserte over hele verden fristes av nok et bilspill hvor det viktigste er å komme i mål - og sørge for at ingen andre gjør det. Banemannskapet frister deg med det samme på banefronten, der gjerder kan knuses, skilt kan rives ned og dekkene som skal stoppe deg i din ville ferd på vei utenfor allfarvei kan bli spredd for alle vinder.

Karrieremodus og nettverksspill er noen av mulighetene som utviklerene kan friste med. Etter hvert som inntektene øker og løpene blir vunnet, åpner det seg nye muligheter for enhver hobbyracer. Kraftigere biler kan kjøpes, nye baner blir tilgjenglig og en egen stuntmodus er tilgjenglig for de som føler for litt utradisjonell lek med bil.

Hvis du vil være med i trekningen av en valgfri versjon av FlatOut og en t-skjorte, må du svare riktig på følgende spørsmål:

  1. Hvem har utviklet FlatOut?
  2. Hvor mange kan spille samtidig via Internett i FlatOut?

Riktige svaralternativer sendes til flatout@gamer.no. I emnefeltet skal det stå "FlatOut-konkurranse". Bidragsytere som forandrer emnefeltet i e-posten til noe annet blir ikke nødvendigvis med i trekningen. Husk å oppgi adresse og ønsket versjon av FlatOut, slik at vi får sendt ut premiene. Vi trekker to vinnere 18. november. Lykke til!

Siste fra forsiden