Vinn heftige premier i StarCraft II

I morgen er siste sjanse til å kvalifisere seg i PC-delen av spillturneringen vår.

Vår landsdekkende spillturnering Gamer's Paradise har vært en gedigen suksess så langt, og siden starten av mai har vi latt spillere delta i hele syv kvalifiseringsrunder i StarCraft II og Crysis 2 til PC.

Åtte stykker har kvalifisert seg fra hver runde og over til sluttspillet, og i morgen, lørdag 4. juni, blir siste sjanse til å komme med i neste del av turneringen. Det har ingenting å si om du har deltatt før eller dette er din første kvalifiseringsrunde - alle er velkommen!

Alle må være klare til å spille klokka 20:00, og man må belage seg på å spille flere kamper på rad. Det eksakte antallet kamper bestemmes av hvor mange som meldes på, og man spiller helt til åtte personer gjenstår. Om man ikke rekker å gjøre unna alle kampene på en kveld så har du og motstanderen din 48 timer på dere til å fullføre dem. Vi trekker hvem som spiller mot hvem klokka 20:15. Konsollen er PC.

Sluttspillet vil foregå fra 14. til 18. juni, og har som mål å finne frem til de to beste deltakerne i hvert spill. De vil få sjansen til å delta i den store finalen, som avholdes i Oslo mellom 26. og 28. juni. Alle som har vunnet samtlige kamper i kvalifiseringsrundene sine så langt er kvalifisert til sluttspillet.

Vi har også startet de første kvalifiseringsrundene til Gran Turismo 5 og FIFA 11, som spilles på PlayStation 3. Her skal vi gi dere nye sjanser til å kjempe deres vei til sluttspillet hver dag fremover. Les mer om det her

Er du fortsatt ikke registrert i Gamer's Paradise? Trykk her for å lage en bruker og delta i turneringer!

Siste fra forsiden