Konkurranse

Vinn hovedkort med LED-belysning

Dette hovedkortet fra MSI passer ypperlig til små kabinett.

Shutterstock/MSI

Gamer.no har fått tak i hovedkortet MSI B150M Gaming Pro, et spillfokusert mikro ATX-kort som er en del mindre enn «vanlige» hovedkort. Hovedkortet kjører på LGA 1151-sokkelen, og kan brukes med den nyeste generasjonen av Intel-prosessorer (Skylake), i tillegg til de oppkommende Kaby Lake-prosessorene.

Kortet støtter 2133 MHZ DDR4 RAM, og en kan ha opptil 32 GB RAM fordelt på to minnespor. Bakplaten har hele 6 USB 3.1-porter, og standardinnganger som DVI-D, VGA og HDMI.

Dette kan du vinne.
MSI

MSI B150M Gaming Pro kjører MSI sin ClickBIOS 5, og kommer med programvare som MSI Gaming App, Gaming Hotkey og MSI CPU-Z. Verktøyene lar en lett kontrollere overklokking og temperaturer, og Gaming Hotkey gjør at en kan styre disse programmene uten å minimere spill.

Spillmusen MSI Interceptor DS B1 følger med hovedkortet. Musen har egne lodd som kan festes på, slik at en kan skreddersy vekten til musen. Den har et ergonomisk design, og en knapp som kan justere DPI.

Slik blir du med i trekningen

Vi holder konkurransen åpen frem til søndag 26. juni, og alt du må gjøre for å være med i trekningen er å svare korrekt på to spørsmål. Du må også legge igjen adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes.

Siste fra forsiden