Konkurranse

Vinn proft spillutstyr fra Steelseries

Disse produktene kan fort være forskjellen på seier og tap.

Hver helg arrangeres en ny lørdagskonkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som bytter på dette. Nå er det spillredaksjonens tur igjen og vi deler ut et solid tastatur, en populær mus og et flott headset fra utstyrsprodusenten Steelseries.

Brukes av profesjonelle

Steelseies 7G.
Steelseies Sensei Raw.
Steelseies 7H.

Tastaturet Steelseries 7G er mekanisk, slik alle spilltastaturer med respekt for seg selv er om dagen. Det betyr blant annet at hver tast tåler fem ganger mer slitasje, at de reagerer bedre og at du kan bruke uendelig mange av dem samtidig uten at ting skjærer seg. 7G-tastaturet har fokus på gode funksjoner, høy ytelse og holdbarhet, og foretrekkes av mange som spiller aktivt.

Steelseries Sensei er den mest populære musa hos Steelseries, og Raw-utgaven er visstnok et resultat av alt produsenten har lært i løpet av mange år. Den er utviklet i samarbeid med noen av verdens beste spillere, med teknologi og funksjonalitet som ikke er overlatt til tilfeldighetene. Ved hjelp av et avansert program kan alle knapper programmeres til å utføre akkurat de handlingene du ønsker.

Steelseries 7H er et behagelig headset med et lydbilde som passer både for spill, musikk og film. Hodetelefonene har uttrekkbar mikrofon, og er laget for enkelt å kunne pakkes sammen på reise. Du får tilgang til volumkontroll på ledningen og øreklokkene har skinn for passiv støyisolering.

Bli med i trekningen

For å delta i trekningen om denne pakken må du svare korrekt på to spørsmål:

Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er trukket og annonsert.

Lykke til! Vi trekker én vinner mandag 21. mai.

Siste fra forsiden