Vinn rollespillet Legend of Grimrock

Ti kopier av «dungeon Crawl»-hyllesten ligger i premiepotten.

På 80- og 90-tallet fikk vi en type rollespill vi nesten aldri ser i dag. Dette var tredimensjonale «dungeon crawlers» – eller grottekravlere på norsk. Slike spill kjennetegnes av et spillmiljø som er delt opp i usynlige ruter. Du navigerte deg i de fire himmelretningene og kan kun okkupere én rute av gangen. De samme reglene gjelder for monstrene du kjemper mot.

Magi er kjekt.

Gammeldags spill i moderne ham

Legend of Grimrock er et helt nytt spill som hyller denne tradisjonsrike sjangeren, med lekker grafikk, et mer strømlinjeformet grensesnitt og hjernetrimelementer. Du setter sammen en gruppe på fire spillfigurer med ulike raser, klasser og ferdigheter for å utforske en diger hule fylt med monster, trykkplater og fallemmer. Målet er som før å slakte alle fiendene og plukke opp gjenstander for å bli sterkere.

Spillet kom i salg onsdag og er et av de første tilbudene i den nye versjonen av spillbutikken GOG.com.

Slik deltar du i konkurransen

Vi har nå fått mulighet til gi bort ti eksemplarer av dette lovende spillet til våre lesere. For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering 13. februar: Vinnerne er nå kåret og annonsert.

Lykke til! Vi trekker og annonserer ti vinnere allerede fredag formiddag. De heldige blir kontaktet på e-post slik at man forhåpentligvis har et nytt spill å kose seg med i helgen.

Les også: Blogg: Jeg gleder meg til Legend of Grimrock
Les også: Storslått rollespill med enkel grafikk

Siste fra forsiden