Konkurranse

Vinn The Witcher 2!

Vi har tre eksemplarer å dele ut av det kritikerroste PC-rollespillet.

Det er i overkant av en måned siden den strålende oppfølgeren til The Witcher kom ut. I The Witcher 2: Assassins of Kings styrer vi nok en gang demonjegeren Geralt, som har greid å rote seg opp i nye kniper. De polske utviklerne CD Projekt har nok blitt varmere i skjorta siden sist gang, for vår anmelder Marius ble svært imponert av rollespillet.

Dette er hva du får i fyldige Nordic Edition.

– The Witcher 2 er gjennomført kvalitet. Fra første stund blir du dratt med på Geralts reise og alt fra historien, personene og dialogen, til kampsystemet, rollespillelementene og det kunstneriske uttrykket bidrar til å skape en av de aller beste spillopplevelsene du kommer til å få i år, skrev han i sin anmeldelse i mai.

Det kvalifiserte til den knallsterke karakteren ni.

Nå lodder vi ut tre såkalte «Nordic Edition»-utgaver av spillet. Dette er den fyldige standardutgaven vi ble beæret med her i Norden. Den inneholder, i tillegg til spillet, snop som en DVD med bakomfilm, det offisielle lydsporet, et kart over spillverdenen, en guide til spillets mange finurligheter og fem spesielle papirfigurer.

I tillegg har vi fått tre eksemplarer av den offisielle tegneserien, som legges i potten.

Alt du trenger for å delta er å svare på spørsmålet under, og fylle ut skjemaet så vi vet hvem vi har med å gjøre og hvor premien skal sendes. På grunn av spillets aldersgrense må du være 18 år gammel for å delta.

Vi kommer til å trekke tre vinnere på mandag, 11. juli.

Siste fra forsiden