Konkurranse

Vinn unik utgave av DC Universe Online

Seks spesialutgaver deles ut i konkurranse.

I dag lanserer Sony det massive onlinespillet DC Universe Online, for PC og PlayStation 3. Her får du skape din egen superhelt eller superskurk, og slå deg sammen med velkjente tegneseriefigurer som Batman, Supermann og Lex Luthor, mens du utforsker det populære universet fra DC Comics i byer som Metropolis og Gotham City.

Dette får du ikke kjøpt noe sted. (Foto: Tor-Steinar N. Tangedal/Gamer.no)

Vår ekspert på massive onlinespill har spilt DC Universe Online mye de siste ukene, og i det ferske førsteinntrykket skryter min kollega Tor Egil av hva Sony har fått til:

– Det er rett og slett kjempegøy å spille DC Universe Online! Omgivelsene er vakre og knallkule, tegneserieheltene er vellagde og interessante, historiene er involverende og underholdende og kampene er fulle av fart og spenning. Samlet blir spillopplevelsen deilig.

Nå kan en spesiell presseutgave av dette spillet bli ditt. Her får man PlayStation 3-versjonen, en kode for å laste ned hele PC-utgaven fra nettet, første utgave av DC Online Legend-tegneserien, samt en DVD med trailere, skjermbilder og kunstverk. Alt sammen i en stilig innpakning slik dere ser på bildene.

For å bli med i trekningen må du svare korrekt på dette spørsmålet:

Lykke til! Vi trekker vinnere fredag 21. januar.

Siste fra forsiden