Vinneren av helgekonkurransen er trukket

Stikker av med fire spill og to plakater.

Lørdag var det duket for en ny helgekonkurranse her på Gamer.no. Premiepotten denne gangen ble levert av Square Enix, Namco Bandai og Codemasters og bestod at fire tøffe spill:

Plakatene.
Hitman Absolution fikk god mottagelse på Gamer.no.

Tomb Raider: Dette er historien om hvordan den uerfarne jenta ble den modigste action-arkeologen vi kjenner. Vi får store doser utforsking, action og storslagne øyeblikk som får adrenalinet i gang.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Dette er et nytt kapittel i sagaen om unggutten som vil bli ninjamester, med nye sprelske actionsekvenser og god underholdning der vi slåss mot blant annet demonrever.

Hitman Absolution: Det siste kapittelet i historien om leiemorderen agent 47. Her får vi et variert actionspill som veksler mellom det kreative og inspirerende, og det intense og nervepirrende.

Grid 2: Oppfølgeren til et av de beste racingspillene de siste årene. Codemasters skryter av mer innhold, bedre grafikk, smartere motstandere, solid fysikksimulering og en overbevisende skademodell.

I tillegg til disse fire spillene hadde vi også store, dobbeltsidige plakater med motiver fra Tomb Raider og Hitman: Absolution på premiebordet.

For å delta i trekningen måtte man svare korrekt på to spørsmål:

1) Hvilken karakter fikk Hitman Absolution i anmeldelsen på Gamer.no? Riktig svar: 7 av 10

2) Når kommer Grid 2 i salg i Norge? Riktig svar: 31. mai

Den heldige vinneren denne gangen er: Anders Tangedal Nordeide.

Vi gratulerer! Premiene er på vei i posten.

Siste fra forsiden