Virtuell Blizzcon-billett inkluderer en demo for World of Warcraft Classic

Alle som kjøper får en smakebit på den klassiske MMO-opplevelsen.

Den årlige Blizzcon-messa går av stabelen i California om en drøy måned, og som alltid tilbyr Blizzard en virtuell billett for alle som ikke kan være fysisk tilstede. Billetten – som koster 40 euro – gir tilgang på samtlige direktesendinger fra messa, diverse digitale belønninger for ulike spill og sist, men ikke minst, en demo for World of Warcraft Classic.

Den virtuelle Blizzcon-billetten inkluderer blant annet et par kosmetiske gjenstander for bruk i World of Warcraft. (Video: Blizzard)

Alle som kjøper den virtuelle billetten – eller deltar på Blizzcon – får en liten smakebit på utviklerens fremdrift med å gjenskape den klassiske World of Warcraft-opplevelsen. Demoen inneholder to områder – ett for Horde og ett for Alliance – slik de så ut i spillet for 12 år siden.

– Du kan løpe rundt, sakte til fots selvfølgelig. Du kan hamre løs og skyte på Quilboar eller Defias, avhengig av din preferanse. Du kan bruke et talentpoeng her eller der, og se hvor langt vi har kommet med prosjektet. Vi gleder oss til å høre tilbakemeldingene deres, forteller World of Warcraft-sjef Ion Hazzikostas i videoen over.

Referansene til Quilboar og Defias antyder at områdene blir Durotar eller The Barrens for Horde-siden, og Elwynn Forest eller Westfall for Alliance. I klassiske World of Warcraft fikk spillere muligheten til å bruke talentpoeng ved nivå 10, som tyder på at demoen i hvert fall byr på et par timer med innhold.

Selv om du kan kjøpe billetten nå, må du vente til messa åpner før demoen blir tilgjengelig. Deltakere får teste World of Warcraft Classic fra messa åpner 2. november og frem til og med 8. november.

Blizzard har foreløpig ikke sagt noe om lanseringsdato for nettrollespillets klassiske versjon, eller hva slags betalingsmodell spillet vil benytte. Trolig får vi vite mer om dette og mye annet under Blizzcon.

Her er alt vi vet om World of Warcraft Classic så langt »

Siste fra forsiden