Vis frem din spillsamling!

Har du sett de mange nye tjenestene på Gamer.no i det siste?

De siste ukene har vi rullet ut ny, spennende funksjonalitet hos oss gjennom Gamer's Paradise-satsingen. Felles for alle de elementene er et større fokus selve spillingen og et ønske om å gi leserne mer oppmerksomhet.

Den nye bolken på Gamer.no forteller deg hva som er mest populært blant brukerne.
Det er enkelt å ønske seg spill hos oss.
Slik ser lobbysystemet ut på forsiden av Gamer.no.

Større fokus på brukerne

Vårt nyeste tilbud er en utvidet oversikt midt på forsiden som viser hvilke spill som er mest populære. Dette feltet henter ut hvilke spill flest lesere ønsker seg, hvilke spill flest eier, og hvilke spill som har hatt flest visninger på Gamer.no de siste syv dagene. I tillegg har vi en egen bolk like under som viser hvem som har de største spillsamlingene.

Det er også lagt inn knapper i artikler og produktsider, slik at du enkelt kan legge spill i samlingen eller ønskelisten. Samme sted ser du også hvor mange andre som har spillet knyttet opp til sin profil.

Ved å fortelle oss hvilke spill du ønsker deg vil vi etter hvert kunne gi deg varsler om for eksempel nyheter, lanseringsdato og betanøkler – dersom du ønsker det.

For litt over en måned siden lanserte vi spillrommene våre. Denne tjenesten gjør det lett for deg å finne andre brukere å spille med over nett, uavhengig av plattform og spill. Lobbyene vises på forsiden av Gamer.no, på forsiden til Gamer’s Paradise, og på selve lobbysidene.

Vi har gjort flere positive endringer i hvordan lobbyene fungerer. Har du det litt travelt for øyeblikket, men ønsker å planlegge en spillsesjon om et par dager? Da kan du opprette en lobby med startpunktet frem i tid. Spillere kan så melde seg på uten å måtte være tilgjengelig i lobbyen med en gang, slik at dere i stedet møtes til et avtalt tidspunkt.

Man må fremdeles eie spillet for å kunne opprette en lobby, men vi har gjort det mye enklere å legge til et spill i samlingen i det du setter opp et spillrom.

Brukeranmeldelser snart

Du kan legge til venner ved å gå inn på profilen deres og sende en forespørsel. Snart vil du kunne invitere venner til lobbyer, se hva de spiller eller sammenligne spillsamlinger.

Det skal også bli lett å legge inn brukeranmeldelser for alle spill man eier, og disse vurderingene skal vi løfte frem på forsiden vår og i forbindelse med anmeldelser fra redaksjonen.

Les også
Kva har Capcom på lager?

Er det noe du savner? Kom gjerne med forslag til forbedringer i kommentarfeltet, eller etterlys funksjoner du ønsker å se fremover.

Les også: Suksess med spillrommene

Siste fra forsiden