Pac-Man-fest på Wii

Wakka wakka wakka wii?

Namco markerer Pac-Mans jubileum med bursdagsfest.

Pac-Man fylte 30 år i mai, og til høsten får han en litt forsinket bursdagsfest på Wii. Pac-Man Party kombinerer seriens tradisjonelle pillespising i labyrinter med minispill og flerspiller, og skal levere moro for hele familien.

Gratulerer med dagen!

Namco Bandai lover 45 minispill, og utvalget inkluderer snøballrulling, slåsskamper på fjelltopper og eventyr som krever både presisjon og tålmoduighet.

Er du alene kan du spille i solomodus, hvor du får utforske spillets verden og møte virtuelle figurer. Du kan også spille i en egen minispillmodus, enten alene eller sammen med opp til fire andre.

Pac-tennis?

Spillets festmodus byr på litt mer langvarig flerspillermoro. Her må spillerne kjempe for poeng på ulike spillbrett, og spillet låner tilsynelatende litt fra klassiske Monopol. Det er nemlig mulig å bygge og utvikle eiendommer, og på den måten skaffe seg ekstra poeng.

Som seg hør og bør inkluderes også en trofast versjon av originalspillet fra 1980, og Namco Bandai har dessuten lagt inn arkadespillene Galaga og Dig-Dug for å tilby litt ekstra moro for de nostalgiske.

Siste fra forsiden