Wario Ware kommer til Europa

Nintendo har kunngjort at det nyeste Wario Ware-spillet vil dukke opp på europeiske GameCube-maskiner denne høsten.

Spillet har fått navnet Wario Ware, Inc.: Mega Party Game$, og vil inneholde hele 200 minispill for hele familien. Spillet vil komme med den samme humørfylte atmosfæren som før, og de mange minispillene vil kreve både hurtighet og presisjon for å lykkes. Mega Party Game$ er forøvrig noe så sjeldent som en GBA til GameCube-konversjon.

Spilleren vil bli presentert for en rekke tilfeldige minispill, og ved å vinne disse vil han eller hun skaffe seg en hylende tilhengerskare som følger slår følge med spillkarakteren til et modus som kalles "survival-fever", hvor spillerne får kose seg på dansegulvet. Hvis spilleren ikke lykkes i oppgavene sine vil tilhengerne forsvinne og spillkarakteren ender opp med å danse for seg selv - hvilket vil si "game over".

Som vanlig er det flerspilleraspektet som vil trekke flest folk, og som tidligere kan opp til fire spillere spille mot hverandre, og her får spillere til og med muligheten til å gjøre slik at motstandernes håndkontrollere starter å vibrere, slik at de forhåpentligvis mister konsentrasjonen. I tillegg til å bruke standard kontrollere kan spillerne bruke GBA-er som kontrollere om nødvendig.

Wario Ware, Inc.: Mega Party Game$ skal komme i salg 3. September 2004, til Nintendo GameCube. Spillet har allerede vært ute i en lengre periode i USA og Japan, og har generelt fått gode omtaler.

Siste fra forsiden