Watch Dogs 2 skal vises frem på E3

Ubisoft har avslørt noen av spillene de har med på årets messe.

Watch Dogs.
Ubisoft

Årets E3-messe nærmer seg med stormskritt og detaljene om hva vi kan vente oss begynner så smått å renne inn. Torsdag kunngjorde Ubisoft noen av spillene de tar med seg til Los Angeles, og på menyen finner vi både nye spill og gjensyn med tidligere annonserte titler.

Blant de nye spillene er en oppfølger til action-spillet Watch Dogs fra 2014, som for første gang skal vises frem på Ubisofts pressekonferanse. I de siste ukene har vi hørt flere rykter om at Watch Dogs 2 er under utvikling, men foreløpig har ingen detaljer om spillet blitt avslørt.

Sverdkamp, South Park og VR

For Honor blir å se på årets E3-messe.
Ubisoft

Vi får også se mer av For Honor – spillet der samuraier, vikinger og riddere møtes til kamp – som Ubisoft avduket under fjorårets messe. Skytespillet Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands er også tilbake fra E3 2015, med samarbeidsspilling i en åpen verden.

Ellers kan vi vente oss flere grove vitser fra Matt Stone og Trey Parker, som skal dele mer fra South Park: The Fractured But Whole – oppfølgeren til rollespillsuksessen South Park: The Stick of Truth fra 2014. Virtuell virkelighet står selvfølgelig også på programmet, med Eagle Flight, som lar spillere oppleve følelsen av å være en ørn som svever høyt over Paris.

I tillegg lover Ubisoft flere overraskelser, både på pressekonferansen – som går av stabelen 13. juni klokken 22:00, norsk tid – og på messegulvet.

Ubisofts The Division skal visstnok bli film.
Ifølge rykter vil Jake Gyllenhaal spille hovedrollen »

Siste fra forsiden