Watch Dogs får ikke nedlastbart innhold på Wii U

Dropper Bad Blood-utvidelsen på den nedprioriterte konsollen.

Brå brems for nedlastbart innhold i Wii U-utgaven av Watch Dogs.
Ubisoft

Selv om Watch Dogs dukker opp på Wii U om et par måneder, er det fremdeles mye som tyder på at akkurat den utgaven ikke er øverst på prioriteringslista til Ubisoft. Den nedlastbare tilleggspakken Bad Blood kommer til alle plattformene spillet er ute på nå, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og Windows. Skulle du mot formodning fremdeles holde deg Watch Dogs-nykter frem til Wii U-utgaven er på markedet, får du ikke spilt dette tillegget.

I en melding på Twitter (via Eurogamer) forteller Ubisoft at det ikke er noen planer om å gi ut nedlastbart innhold til Wii U-utgaven. Et noe besynderlig valg, særlig med tanke på at utgaver som kommer senere som regel stapper ekstrainnholdet inn i boksen.

Nedprioritert Wii U

Watch Dogs fortsetter å bli nedprioritert på Wii U.

At Ubisoft ønsker å holde seg nøkterne til Wii U fremover vet vi fra før av. I august kunne Ubisoft-sjef Yves Guillemot fortelle at selskapet ikke ønsker å slippe nye «voksenspill» til Nintendo-konsollen, og at Watch Dogs blir det siste av disse. Kanskje ikke så rart, når de ikke har lykkes med å trekke et betydelig publikum for disse spillene der.

Med Watch Dogs-nedprioriteringen trasker Ubisoft dermed i fotsporene til Warner Bros. som på begynnelsen av året valgte å avbryte planene om nedlastbart innhold til Batman: Arkham Origins. Også Warner Bros. forklarte dette med svak interesse blant publikumet.

Faktisk har Ubisoft også en annen kinkig situasjon med Wii U akkurat nå.
Ubisoft holder igjen et ferdigutviklet spill til Wii U »

Siste fra forsiden