Weird West - Plague

Weird West får en haug med gratis ekstrainnhold

WolfEye har allerede åpnet ballet med en zombieinvasjon.

Weird West er bare to uker gammelt, men allerede har spillet fått sin første ladning med ekstrainnhold. Det kommer i form av en tidsbegrenset zombieinvasjon, med nye oppdrag og utfordringer for spillere å bryne seg på.

Som undertegnede fikk oppleve etter bare noen minutter med Weird Wests nyeste oppdatering, dukker de vandøde tilfeldig opp på verdenskartet. En godt oppgradert figur vil neppe ha store problemer med å takle utyskene, men tidlig i spillet kan nok hordene by på problemer.

Se litt av hva Weird West-utvikleren jobber med.
Devolver Digital

Mer innhold i vente

Som utgiver Devolver Digital forklarer i en pressemelding er Plague-oppdateringen den første av flere planlagte «live events» for Weird West. Fremover kan spillere forvente både historieinnhold, støtte for modifikasjoner og ekspansjoner med nye spillbare figurer.

I samme pressemelding kunngjorde Devolver at Weird West har solgt 400 000 eksemplarer siden spillets lansering. Ganske imponerende for det første spillet fra et lite indiestudio, som riktignok ledes av Arkane-veteranen Raphael Colantonio.

Vi satte stor pris på Weird West, og trillet en åtter på terningen i vår anmeldelse. Her er det rom for forbedring, men alt i alt er det et kult westernspill med gjenspillingsverdi så det holder.

LES OGSÅ: Navnet til den neste World of Warcraft-utvidelsen kan ha lekket »

Siste fra forsiden